Tendències:
Batasiolo

Batasiolo

Adreça:
Fr. Annunziata 87
Ciutat:
La Morra (CP 12064)
Localització:
Piemont
País:
Italy
Telèfon:
+39 0173 50130
Fax:
+39 0173 509258
Web:
http://www.batasiolo.com/

Les granges estan ubicades a la prestigiosa regió de vi Barolo: Batasiolo, Morino, Cerequio i Brunate a La Morra; Boscareto i històric Briccolina a Serralunga; Bricco vaig Vergne i Zonchetta en Barolo; Tantesi Bofani i Bussia a Monforte d'Alba.

Dogliani Els germans després va decidir donar un nou nom a aquestes possessions i es va inspirar en Batasiolo vinya de la qual es troba al cor del propi celler. Així va ser que es va emportar la vida de Beni Batasiolo, el nou celler embolicat amb línies suaus de la vinya del mateix nom.
A l'antic dialecte local de la paraula "béns" es refereix a la finca, la finca. La relació simbiòtica entre els éssers humans i la terra provenen d'èpoques on la pobresa lligat temporades entre si i l'únic ben real per a l'agricultor només podia ser la granja, així tant en un sentit material i afectiva . El nom de Batasiolo patrimoni abasta una manera de ser d'edat en aquestes parts, un vincle inseparable entre l'agricultor i la seva vinya. No va a arribar a entendre l'essència de la mercaderia sense Batasiolo admirar les extensions de vinyes a les ciutats més prestigioses i importants de les Langhe.

Batasiolo, un celler, a més de tenir tots les seves pròpies vinyes al cor d'una terra coneguda pels seus grans vins negres, Langhe, produeix tots els vins més famosos d'aquesta regió, com Barolo, Barbaresco, Barbera d'Alba vins blancs sobirans i Dolcetto d'Alba Bricco vaig donar Vergne, però també grans com el Moscato d'Asti Bosc dla Rei, Langhe Chardonnay Morino i Gavi del Comune di Gavi. Completant aquesta gamma gran de la verema amb estil Batasiolo Mètode Classico i exclusiva Moscato Passito moscatell Tardi.

Barolo és l'emblema de la producció de vi del celler, la veritable joia de la corona, i l'herència Batasiolo s'enorgulleix a presentar cinc diferents Cru dels turons privilegiats de Monforte, Serralunga i La Morra Barolo Bussia Vineyard Bofani, Boscareto Barolo, Barolo Cerequio, Barolo Brunate i el guardonat Briccolina Barolo.

Top Vendes - Compra Productes de Batasiolo recomanat