Tendències:
Beronia

Beronia

Adreça:
Carretera De Ollauri A Nájera Km.1.8
Ciutat:
Ollauri (CP 26220)
Localització:
La Rioja, La Rioja
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 941 338 000
Fax:
(+34) 941 338 266
Web:
http://www.beronia.es

Cellers Beronia va néixer el 1973 molt a prop del seu actual enclavament, envoltada de vinyes de les varietats autòctones de la Rioja Alta: Tempranillo, Garnatxa, Graciano i Viura.

Posada en marxa per una Societat Gastronòmica, el Grup González Byass es va fer càrrec de la mateixa més endavant, mantenint-se fidel a l'esperit de qualitat del celler.

Cellers Beronia ha evolucionat i ampliat les seves instal · lacions per adaptar-les a les noves necessitats del sector. Amb un objectiu de futur clar, aposta per un creixement sostingut basat en la qualitat i saber fer.

Beronia ha evolucionat de forma coherent amb uns sòlids principis fundacionals durant més de 30 anys. Nascuda com celler elaborador de Reserves i Grans Reserves, el seu tarannà compromès en la difusió de la cultura del vi va donar origen a la qualitat de Criança. El blanc de viura complementa la gamma clàssica del celler.

Des dels seus començaments Cellers Beronia s'ha mantingut fidel a aquest esperit de qualitat i innovació amb què s'ha aconseguit agradar tant als paladars més clàssics com als més exigents i actuals.

Transmetre a través dels vins la personalitat de cada varietat de raïm és el fonament de la filosofia de treball de Beronia: esforç i intuïció orientats a la qualitat

Top Vendes - Compra Productes de Beronia recomanat