Bodegas Emilio Moro

Bodegas Emilio Moro

Adreça:
Finca Resalso Ctra. Valoria - Peñafiel S/n
Ciutat:
Pesquera De Duero (CP 47315)
Localització:
Valladolid, Castilla y León
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 983 878 400
Fax:
(+34) 983 870 195
Web:
http://www.emiliomoro.com

Des de 1987 Cellers Emilio Moro decideix comercialitzar els seus vins començant amb un petit celler en la qual es instal · lar vuit dipòsits, una desgranadora, un equip de fred per a control de temperatura, una petita embotelladora etiquetadora, tot això de manera molt familiar però amb els màxims controls de qualitat. L'any 1997 es van començar les obres del celler actual, que van finalitzar el setembre de 2001.

El projecte recorre les necessitats de flux de producte plantejades des de la Direcció de Celler i atén els paràmetres enològics necessaris per elaborar les nostres marques emparades.

Bàsicament la construcció gaudeix de 4 edificis separats en 6 estances, amb 4 cotes o altures diferents, que persegueixen una fluïdesa gravitacional del producte, és a dir, es busca una mínima utilització de la bomba aprofitant al màxim la força de la gravetat.

L'avantatge de les vinyes d'Emilio Moro és que alguns d'ells van pertànyer al seu pare i tenen el clon més pur del raïm autòctona, ull de llebre, que nosaltres anomenem Negre fi o Negre Aragonés.Amb aquest clon s'han empeltat la resta de les vinyes que s'han anat adquirint amb el temps.

Un altre dels avantatges és la ubicació i la varietat de tipus de sòl. Pesquera és conegut per ser un poble de tradició vitivinícola on, a causa de la conjugació de terrenys argilosos, calcaris i de grava, s'aconsegueixen vins d'excel · lent qualitat.

En l'actualitat el celler té 70 hectàrees de vinya pròpia al 100% de la Varietat Negre Fi, (Tempranillo) i el seu objectiu és arribar a tenir 100, per empeltar amb el seu propi clon.

L'heterogeneïtat dels sòls, així com els plànols d'exposició solar, confereixen a cada pagament unes característiques diferenciades, tant en la maduració com en les característiques organolèptiques que confereixen als vins.

Totes les plantacions estan orientades de tal manera que aprofitin el màxim de lluminositat.

Top Vendes - Compra Productes de Bodegas Emilio Moro recomanat