Bodegas Faustino

Bodegas Faustino

Adreça:
Carretera Logroño-pamplona (N-111)
Ciutat:
Oyón (CP 01320)
Localització:
Álava, La Rioja
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 945 622 500
Fax:
(+34) 945 622 106
Web:
http://www.bodegasfaustino.com

A Bodegas Faustino el primer i fonamental és la terra, en propietat. Per emprendre aquesta expansió, Juliol recorre al pilar familiar: els seus fills. Han compaginat els estudis universitaris amb la formació en el negoci familiar vivint des de ben jove el treball a la vinya, la il.lusió de la verema i el celler. Avui ocupen llocs directius en els cellers, fent perdurable el caràcter d'empresa familiar del grup Faustino.

Bodegas Faustino ha elaborat un protocol familiar que farà possible que aquest grup de cellers segueixi sent, per sobre de tot, 100% familiar i que ens asseguri un futur on l'objectiu principal sigui buscar la qualitat sense fer concessió a les "modes passatgeres", establint llaços comercials i amistats permanents.

Tenir vinyes pròpies és factor primordial per poder veremar en el moment òptim. Bodegas Faustino és propietària de 650 hectàrees de les millors vinyes repartits pels termes de Laguardia, Logronyo, Mendavia i Oyón.

Les varietats: és on comença tot. No es pot fer un bon vi sense una bona varietat de raïm. Existeixen diferents varietats de raïm, en Bodegas Faustino es cultiven: Tempranillo, Graciano, Mazuelo i Viura.

Top Vendes - Compra Productes de Bodegas Faustino recomanat