Tendències:
Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano Suizas

Adreça:
Cronista Carreres 9, 7º L
Ciutat:
Valencia (CP 46003)
Localització:
Valencia, Comunidad Valenciana
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 661 894 200
Fax:
(+34) 963 523 975
Web:
http://www.bodegashispanosuizas.com

Bodegas Hispano-Suizas pertany a la Denominació d'Origen Utiel Requena, una de les zones vitivinícoles espanyoles de major tradició i en la qual han apostat per produir els seus vins. Aquesta regió, situada a cavall entre l'altiplà i la Mediterrània permet una combinació climàtica per produir raïm de gran qualitat i amb singularitats molt acusades.

Disposen de 55 hectàrees de vinya amb 9 varietats de raïm diferents situades al migdia de la ciutat de Requena. Es tracta de plantacions sobre terrenys calcaris argilosos, amb un marc de 4.000 plantes per hectàrea, si bé en el cas de la varietat local Boval, única d'aquesta regió, el marc és de vinyes velles amb prou feines 1.600 plantes per hectàrea i amb més de mig segle de vida.

Dins de la finca en què es troben les vinyes estan reconstruint un celler dues vegades centenària per adaptar-la a les exigències de l'enologia actual.

En poc temps podrà ser visitada perquè la filosofia d'Hispano Suïsses és que aquesta casa del vi estigui oberta a tots els que comparteixen el gust pel vi de qualitat, amb una condició:que la manca de prejudicis sigui tan gran com la seva exigència al paladar.

El perquè de Bodegas Hispano-Suizas: La força de creure en un somni.

Hi va haver un dia en què 3 ànimes bessones van compartir el mateix somni després de mitja vida al món del vi: elaborar els vins que volien fer, començant al cep i acabant en l'etiqueta.

Entre els capricis del vi d'autor per a iniciats i el vi elaborat segons els dictats de la moda i el mercat hi ha una tercera via que Marc Grin, Pablo Ossorio i Rafael Navarro han volgut explorar amb una aposta personalíssima a la qual han donat el nom de Cellers Hispano Suïsses per l'origen dels seus socis.

Amb la independència que els dóna una contrastada experiència i tenint les tres potes del banc d'un bon producte: viticultura tradicional, enologia innovadora i exportació intel·ligent, Rafael, Pau i Marc han tingut les mans lliures per compondre una petita obra mestra que des d'ara comença a donar els seus fruits. Es tracta de fer vins d'alta gamma, assequibles per als cada vegada més abundants amants del bon vi.Amb el just esnobisme però sense perdre de vista que un bon vi es fa dia a dia des de la poda de la vara adequada al cupatge exacte, passant per una exigent i pacient verema i una sàvia combinació de fustes. L'objectiu és ambiciós: fer Obres Mestres, diferents però entenedors pel client. Per aquest motiu els noms dels vins vagin a tenir el denominador comú de ser termes utilitzats en la música clàssica. Perquè un bon vi, perquè res desafini, ha de sortir de l'ampolla com una simfonia en la qual cada instrument ocupa el seu lloc i el seu moment. Aquest és el somni de Cellers Hispano Suïsses que ara comença a plasmar.

Top Vendes - Compra Productes de Bodegas Hispano Suizas recomanat

Filtres

A la venda