Bodegas Mustiguillo

Bodegas Mustiguillo

Adreça:
Ctra. N-330, Km. 196,5
Ciutat:
El Terrerazo (CP 46300)
Localització:
Valencia, Comunidad Valenciana
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 962 168 260
Fax:
(+34) 962 168 259
Web:
http://www.bodegamustiguillo.es

Cellers Mustiguillo va ser adquirida per la família Sarrión a mitjans dels seixanta encara que no va ser fins 1999 que van decidir fer vins de qualitat, per al que van construir la magníficament equipada Cellers Mustiguillo.

La finca té 90 hectàrees de vinyes plantades entre els 800 i 900 metres d'altitud, amb predomini de la varietat boval, encara que també compten amb ull de llebre, cabernet sauvignon, merlot, syrah i garnatxa tintorera.

Toni Sarrión, responsable de Cellers Mustiguillo, practica una viticultura molt conscient del terreny sobre el qual treballa. Per això en funció de la parcel · la podem trobar vinyes amb sistema de conducció en espatlleres altes amb una gran superfície de fulla, vinyes en secà, vinyes amb formació en vas, etc.

Seguint aquests principis Toni ha aconseguit una boval única a la zona, obtenint grans de la meitat del diàmetre habitual (només el doble que un cabernet). I això es nota en els seus vins que sens dubte reflecteixen la varietat en la seva màxima expressió.

Top Vendes - Compra Productes de Bodegas Mustiguillo recomanat