Bulldog Gin Company

Bulldog Gin Company

Ciutat:
London
Localització:
London
País:
United Kingdom
Telèfon:
212-475-7232
Web:
http://www.bulldoggin.com/

Llançat en 2007, BULLDOG Gin va ser concebut amb una nova actitud i acostament al món tradicionalment conservadora de ginebra super premium.

BULLDOG va ser fundada per l'ex banquer d'inversió, Anshuman Vohra; que va desenvolupar la seva passió per la ginebra a primerenca edat mentre gaudeix de gin tònics amb el seu pare, un diplomàtic de carrera. Inspirat pels seus viatges arreu del món, el Sr Vohra (amb l'ajuda del nostre Mestre Destil) prové una exòtica barreja de 12 ingredients botànics de vuit països que crearien un sabor harmoniós suau única per BULLDOG que sentia que faltava en ginebres existents. La missió de BULLDOG: per donar servei a la creixent demanda dels clients més exigents fatigats per esperits tradicionalment populars com el vodka, així com revolucionar i ampliar la categoria de ginebra.

A continuació, l'ampolla distintiva, icònic va néixer. Dissenyat per evocar visualment la filosofia negreta darrere del seu contingut, l'ampolla de BULLDOG Gin significa un enfocament revolucionari per a la categoria esperit que està experimentant el ressorgiment en els últims anys. Com una marca d'esperit independent, BULLDOG prendre la inspiració per al seu nom de Sir Winston Churchill - 1, el mateix esperit independent icònica - i els britànics "Dogo Esperit" que ell encarnava.

Des del seu llançament, BULLDOG ha crescut a passos de gegant.El començar petit i desenvolupant un següent a Nova York abans del seu llançament a Europa, BULLDOG Gin ha conreat des devots seguidors i lleials als seus mercats clau i un abast cada vegada més àmplia que inclou més de 25 països d'arreu del món. Següent pas: convertir-se en la ginebra premium preeminent en el món!

Bulldog Gin Company: Uvinum et recomana

Top Vendes - Compra Productes de Bulldog Gin Company recomanat