Tendències:
Casa Rojo

Casa Rojo

Adreça:
C/ Sánchez Picazo, 53
Ciutat:
Balsapintada (CP 30332)
Localització:
Murcia, Murcia
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 968 15 15 20
Fax:
(+34) 968 15 15 39
Web:
http://www.casarojo.com

A Casa Rojo entenem el procés creatiu del vi com una immersió en els orígens del raïm seleccionada per nosaltres mateixos, caracteritzada pel terrer que l'alberga, sofisticada pel clima que la banya i cuidada pels professionals que l'estimen. De la nostra passió es desprèn un viatge per fins a 9 Denominacions d'Origen i per les raïms autòctons que s'han adaptat a les mateixes.

Crear un vi que representi a la perfecció l'esperit del terroir d'on prové no és tasca fàcil. Entendre l'ànima d'un varietal per així treballar des de la seva maduració òptima fins a les seves mares i destacar el gust del clima que l'ha criat és el nostre major repte. Per a això, en l'equip de Casa Vermell disposem de perfils heterogenis i especialitats diferents, amb el propòsit de disposar d'una una enriquidora diversitat de punts de vista i experiències a l'hora de crear i desenvolupar cadascun dels nostres vins.

Cada part del tot deu ser escoltat i analitzat al més mínim detall i cada projecte en les regions seleccionades, demanda de la nostra implicació al màxim, de la confiança i d'una perfecta organització que flueixi en la mateixa direcció.És de ressaltar i volem aquí fer esment especial, les col·laboracions externes de professionals del terreny, des agricultors o viticultors fins enòlegs de Bodegas amb què treballem, l'aportació és essencial en el procés d'elaborar un nou brou. Només així podem crear vins rodons, des del començament fins que arriben a mans del consumidor.

L'evolució dels mercats de consum exigeix ​​una evolució en les idees, en els projectes que oferim, combinant més valors que facin que el producte es vengui per si sol i reflecteixi la història que aquesta raïm ha viscut. Crear un vi des de la viticultura, l'enologia, sumilleria i disseny, amb idees, formació i gustos completament complementaris i heterogenis, però que tenen com a punt de suport i eix central un denominador comú: el seu amor pel vi.

Top Vendes - Compra Productes de Casa Rojo recomanat