• El catàleg més gran d'Europa + de 90.000 productes en venda

  • Millor botiga online de vins 2016 Més de 100.000 clients satisfets

  • Comprar vi online és ràpid Botiga de vins i licors amb enviament a partir de 48 hores

Castell del Remei

Castell del Remei

Adreça:
Finca Castell Del Remei
Ciutat:
Castell Del Remei (CP 25333)
Localització:
Lleida, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 973 580 200
Fax:
(+34) 973 718 312
Web:
http://www.castelldelremei.com

Els orígens de Castell del Remei es remunten al 1780, any del qual es té constància documental de plantació de ceps a la finca.

Inicialment, el vi es venia a granel, començant la comercialització de vi envellit en bota i embotellat, ben avançada la segona meitat del s. XIX. En aquells moments, i aprofitant els devastadors efectes que la fil·loxera va tenir en altres països europeus, s'amplià i reconvertí el petit celler i s'hi començaren a posar en pràctica els mètodes d'elaboració francesos dels vins de criança.

Amb l'ajut d'un enòleg i quatre famílies d'agricultors procedents de Bordeaux, s'inicià l'elaboració i posterior criança dels vins en botes de roure americà. D'aquesta manera, Castell del Remei es convertí en el 1er celler català en introduir al mercat vi amb criança amb marca pròpia i el 1er en tot l'estat espanyol en treballar amb varietats franceses com el Cabernet Sauvignon i el Semillon Blanc.

Ben aviat, els vins de Castell del Remei van obtenir reconeixement, obtenint nombrosos premis en diferents Exposicions Internacionals.

El 1921, s'amplià la capacitat dels cellers i es construí un annex per a l'elaboració de vins blancs. També s' introduí un modern sistema de vagonetes que, amb rails i plats giratoris, facilitava el descubament dels vins i el premsat de les mares mitjançant premses hidràuliques. Tota la bodega va ser concebuda amb un sistema d'aprovisionament per gravetat.

Després de la replantació de les vinyes afectades per la fil·loxera, s'arriba a configurar una plantació de més de 400 ha., de varietats locals e internacionals. En aquells anys, Castell del Remei es converteix en l'elaboradora de vins de qualitat més gran de tota Catalunya, i els seus caldos són guardonats de nou amb la Medalla d'Or a l'Exposició Universal de Barcelona, l'any 1929.

Ja des de llavors, Castell del Remei mostrà la seva vocació exportadora i s'obrí a l'exterior, aconseguint una important xarxa comercial arreu del món.

A partir del 1950, l'empresa viu un període de poca activitat. No obstant, des de la dècada dels 80, i fent gala a compromisos personals, s'han dut a terme inversions molt importants per fer reviure les vinyes, en equips necessaris per a l'elaboració de vins com dipòsits, premsa pneumàtica, sistemes extensos de refrigeració i filtració, noves bótes i una línia d' embotellat totalment actualitzada i per consolidar un equip de professionals que vetllin per la qualitat en totes i cadascuna de les fases del procés.

Aquest nou impuls, ha tornat a posicionar Castell del Remei com una de les bodegues de referència en el panorama nacional, amb una gran projecció a nivell internacional.

El complex de Castell del Remei consta de 400 hectàrees, amb nombrosos edificis i paratges entre els que cal destacar el castell, el santuari del Remei, dedicat a la Verge del mateix nom, el restaurant, obert al públic, l'antic molí d'oli, la farinera, el celler, la destil·leria, els tallers de fabricació de botes, els dos llacs, el salt d'aigua, etc...

Actualment, Castell del Remei gestiona 140 hectàrees de vinya, 70 de les quals són pròpies. La resta són d'agricultors de la zona, als quals se'ls fa l'assessorament i supervisió durant tot l'any.

La bodega produeix al voltant de les 800.000 ampolles anuals, que es comercialitzen gairebé de manera equitativa al mercat nacional i estranger.

Els vins de Castell del Remei gaudeixen d'un gran reconeixement, tant a nivell local com internacional, i han rebut nombrosos premis i molt bones crítiques per part de la premsa especialitzada. Això i el nostre afany de superació, ens empenyen a continuar apostant per la qualitat, la recerca constant i el treball en equip.

Top Vendes - Compra Productes de Castell del Remei recomanat