El poble de Fonterutoli, una antiga muralla florentina, a pocs quilòmetres de Castellina in Chianti, gaudeix d'una vista extraordinària de Siena, tan a prop es pot distingir la Torre del Mangia i la forma del Duomo.
Els segles que pertanyien als marquesos Mazzei han conservat gairebé inalterable les poques cases, l'església de San Miniato i la vila, construïda a la fi de l'any 1500 en lloc del castell fortificat. Aquí el temps ha deixat de retirar l'encant de l'Edat Mitjana.

L'excel·lència dels vins de Castello di Fonterutoli és reconeguda a tot el món i és un dels fites de tot el clàssic del Chianti.
Fonterutoli també produeix l'oli d'oliva verge extra Chianti Classico DOP de Castello di Fonterutoli, extraordinari per la seva finor i personalitat, gràcies a la varietat de plantes d'olivera, leccino, moraiolo i pendolino i a un molí propietari que limita les olives absència d'oxigen.
També a Fonterutoli, Carla Mazzei conrea la lavanda amb dedicació, de l'essència que origina la línia de productes cosmètics que porta el seu nom.

Top Vendes - Compra Productes de Castello Di Fonterutoli Mazzei recomanat