Castillo de Perelada

Castillo de Perelada

Adreça:
Plaça Del Carme, 1
Ciutat:
Perelada (CP 17491)
Localització:
Girona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 972 538 011
Fax:
(+34) 972 538 277
Web:
http://www.castilloperelada.com/

Castillo de Perelada està situada al'extrem nord-oriental de Catalunya, a la província de Girona. La zona de producció engloba 40 termes municipals i ocupa les vessants de les serres de Rodes i l'Albera, descrivint un arc que va des del cap de Creus a l'anomenada Garrotxa d'Empordà.

La climatologia està condicionada per la tramuntana, fort vent del nord que afecta els cultius. D'altra banda, els hiverns són suaus, amb escasses gelades, i els estius calorosos però moderats per l'acció de la brisa del mar. Respecte a l'índex de pluges, es situa al voltant dels 600mm. anuals.

En general són sòls pobres, de naturalesa granítica a les zones muntanyoses, de tipus luvial a la plana i pissarrosos a la franja costanera.

Els raïms blanques són garnatxa blanca, macabeu, moscatell, xarel · lo i chardonnay. Per contra les tintes són carinyena, garnatxa negra, syrah, ull de llebre / ull de llebre, cabernet sauvignon, cabernet franc i merlot.

La finca Malaveïna representa una de les promeses amb més futur de Castillo de Perelada. En efecte, aquesta vinya ha donat com a resultat l'obtenció de vins de gran personalitat, permetent l'elaboració del primer vi de finca d'aquest celler, el Castell Perelada Finca Malaveïna.

Top Vendes - Compra Productes de Castillo de Perelada recomanat