Caviar Investment

Caviar Investment

Adreça:
Cerdanya, 5
Ciutat:
Sant Boi De Llobregat (CP 08830)
Localització:
Barcelona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 932 721 092
Fax:
(+34) 932 721 093
Web:
http://www.caviarinvestment.com

Caviar Investment és una empresa dedicada a la distribució de caviar Iraniana, com a distribuïdor oficial d'aquest producte. També distribueix altres especialitats dins dels denominats productes gourmet de gran qualitat, com ara els llagostins del Golf Pèrsic, els embotits ibèrics, un bon assortiment de patés i foies francesos, el chatka rus, safrà iranià, etc., Seleccionats en els seus llocs de origen que els han fet famosos a tot el món.

L'interès de Caviar Investment se centra en els aliments d'alta qualitat i és per això que la cartera de clients augmenta a nivell europeu, ja que Caviar Investment posa la mateixa cura en la importació de productes selectes que en l'exportació.

El producte rei de Caviar Investment és el caviar iranià, sent un dels delegats oficials del govern iranià per a la venda d'aquest exquisit producte.

Però a part del caviar, la signatura disposa d'una extensa línia de productes denominats delicatessen, com són el foie francès Bizac, Conserva d'esturió Beluga-amb caràcter d'exclusivitat-, el chatka, els ous de salmó i el safrà iranià ...Tots els productes que es comercialitzen es garanteixen sota les marques pròpies Caviar Investment i Golimar, a excepció del Foie Francès, que porta la seva pròpia marca, la prestigiosa Bizac.

Top Vendes - Compra Productes de Caviar Investment recomanat

Filtres

Categoria

Tendes