Tendències:
Celler Vall Llach

Celler Vall Llach

Adreça:
Carrer Pont, 9
Ciutat:
Porrera (CP 43739)
Localització:
Tarragona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 977 828 244
Fax:
(+34) 977 828 325
Web:
http://www.vallllach.com/

Celler Vall Llach és creat als inicis dels anys 90 pel cantant Lluís Llach i el notari Enric Costa a Porrera, un dels nou pobles que conformen la D.O.Q. Priorat, al sud de Catalunya.

Vall Llach, Idus de Vall Llach i Embruix de Vall Llach són els noms dels seus tres vins, i la primera verema del Celler és la del 98 que arriba al mercat a finals de l'any 2000.

Des del seu inici les divises obsessives que s'imposen a totes les accions i processos del Celler Vall Llach són el Rigor i la Qualitat.

Celler Vall Llach es procura en propietat una selecció de finques velles magnífiques, els "Trossos". Vinyes d'entre 90 i 110 anys, de Carinyena i Garnatxa, que li asseguren un most exclusiu per a les seves seleccions. Això es complementa amb una compra acurada de raïm de finques escollides per la seva qualitat entre les més velles i famoses del terme de Porrera i Torroja.

D'altra banda i amb la finalitat de perfilar encara més la complexitat dels seus vins, Celler Vall Llach planta a principis dels anys 90 un conjunt de finques amb varietats que complementaran la Garnatxa i Carinyena tradicionals dels "Trossos". Principalment amb les "varietats" Merlot, Cabernet Sauvignon i Syrah.

La combinació mesurada de la tradició i de les més altes tecnologies s'aplica rigorosament en tots els processos creatius del vi: Conreu, verema, fermentacions, maceració, premsat, repòs i embotellat.

Top Vendes - Compra Productes de Celler Vall Llach recomanat

Filtres

A la venda