Tendències:
Château Beychevelle

Château Beychevelle

Ciutat:
Saint-Julien-Beychevelle (CP 33250)
Localització:
Saint-Julien , Nouvelle-Aquitaine
País:
France
Telèfon:
(+33) 055 673 207
Fax:
(+33) 055 673 207
Web:
http://www.beychevelle.com

Château Beychevelle, un prestigiós vi "Cru class" amb l'ànima forjada per tres segles d'història ...

Mai la paraula "château", en el sentit més noble, ha estat millor emprada que en Beychevelle.

L'elegància de l'arquitectura clàssica d'aquest castell de Château Beychevelle fa d'ell una de les joies del Médoc cobejada des de la seva creació per famílies de poder que, de forma successiva, han marcat amb el seu segell a vida econòmica, política i cultural de Bordeus i la seva regió.

Château Beychevelle, sota el regnat d'Henri III, Beychevelle va ser el feu dels Ducs de Epernon, i en particular del primer Duc: Jean-Louis Nogaret de la Valette.

Gran Almirall de França i Governador de Guyana.

Home totpoderós, doncs diu la llegenda que els navilis que passaven per davant del seu castell havien de arriar les seves espelmes en senyal d'homenatge.

D'aquí el nom de "Baisse-Voile" (Veles baixades) que es va transformar amb el temps en "Beychevelle", i d'aquí l'emblema del castell: un navili amb la proa en forma d'aixeta, guardià del cràter de vi sacre de Dionís.

Edificat en el segle XVII, reconstruït pel Marquès de Brassier en 1757 i engrandit per la família Heine a finals del segle passat, el Castell Beychevelle ha estat recentment restaurat recobrant la seva esplendor original.

Château Beychevelle, de línies clàssiques, la seva imponent façana, coronada amb un majestuós frontó triangular i flanquejada per pavellons, s'arrebossa d'alegria amb volutes i llums de foc que li donen un aire barroc de exuberància.

Propietat avui de "Grands Millésime de France" (Grups AZUR-GMF i Suntory), el Castell Beychevelle ofereix un marc únic per celebrar esdeveniments de prestigi.

Top Vendes - Compra Productes de Château Beychevelle recomanat

Filtres

A la venda