Château d'Armailhac

Château d'Armailhac

Adreça:
Chateau Mouton-Rothschild
Ciutat:
Pauillac (CP 33250)
Localització:
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine
País:
France
Telèfon:
(+33) 556 732 020
Fax:
(+33) 556 732 044
Web:
http://www.bpdr.com

Chateau d'Armailhac té una història complicada, sobretot perquè els propietaris sembla ser persistentment indecisos pel que fa al nom de la propietat. De moment sembla que s'han assentat en el nom de d'Armailhac, el que reflecteix els orígens de la finca, que sembla adequat, i sembla que aquest nom s'assentarà.

Va ser Dominique d'Armailhacq qui va crear la finca, després d'haver comprat la vinya de Nicolas-Alexandre de Ségur, l'anomenat Príncep-des-Vignes, en algun moment entre 1718 i 1740. El marquès de Ségur va vendre les seves vinyes Pauillac a tres homes, els del nord es van vendre a José de Brane, que es van convertir Brane-Mouton, avui conegut com Mouton-Rothschild. Els del sud van ser adquirides per François de Pontet, i avui es tracta de Pontet-Canet. Aquells del medi arribar a Dominique, i aquestes vinyes es van convertir en el d'Armailhac que avui coneixem.

Després de la seva adquisició, Dominique ha ampliat la finca, i la seva adquisició dels edificis inclosos en el Chateau Brane-Mouton. Per temes de màrqueting, Dominique renombró la seva finca a Château Mouton-d'Armailhacq.Dels vinyes adquirits, potser la més significativa va ser Carruades, un dels millors llocs en la comuna de Pauillac. Mouton d'Armailhacq era clarament una vinya a tenir en compte, encara que els registres indiquen que encara llangueix a les ombres dels seus veïns més il · lustres.

Top Vendes - Compra Productes de Château d'Armailhac recomanat