Tendències:
Château Gruaud Larose

Château Gruaud Larose

Adreça:
Château Gruaud Larose
Ciutat:
Saint-Julien (CP 33250)
País:
France
Telèfon:
(+33) 556 731 520
Fax:
(+33) 556 731 520
Web:
http://www.gruaud-larose.com

Gruaud s'inspira en el sòl, els tanins i el terrer. Larose porta la poesia, els aromes i bouquet. Llavors, podria Abbé Gruaud haver descrit el seu vi, un vi ple d'elegància i força? Château Gruaud Larose és diferent d'altres vins.

Abbé Gruaud volia un vi subtil, amb caràcter, comparable a les obres d'art més belles del món. Any rere any, seguim el seu treball. Sempre tímid i reservat en la seva joventut, un Larose Gruaud poc a poc revela el seu caràcter. De vegades mostra una naturalesa capritxosa, decideix un dia expressar la seva força i després un altre dia mostrar la seva elegància. Es diu que "és molt Larose" quan s'és jove, elegant i encantador.

Però Château Gruaud Larose amaga un poder que només poden sentir els seus fidels amics. En el primer enfocament, es senten encantats i volen tornar a reunir-se per conèixer-se millor i descobrir la seva personalitat. Noves converses i els intercanvis i, a continuació el vi conté més informació sobre si mateix, és com una revelació.

Només en aquest punt, perfectament es pot percebre la força de la seva estructura, a causa d'una educació tradicional i rigorosa, que es converteix en elegància i refinament.Després, en la seva edat més bella, el vi es converteix en poesia. De sobte, aromes i bouquet, la forta identitat d'ambdós sòls, tanins i terrer, i Château Gruaud Larose sembla etern com des de la collita 1870.

Top Vendes - Compra Productes de Château Gruaud Larose recomanat