Château Margaux

Château Margaux

Adreça:
Château Margaux
Ciutat:
Margaux (CP 33460)
Localització:
Médoc, Nouvelle-Aquitaine
País:
France
Telèfon:
(+33) 557 888 383
Fax:
(+33) 557 883 132
Web:
http://www.chateau-margaux.com

Château Margaux té una història llarga i esplèndida que és difícil resumir en poques línies. Potser podria ser titulat "Hi havia una vegada una finca anomenada Château Margaux ..."

Château Margaux existia ja al segle XII. En aquest moment tenia el nom 'La Mothe de Margaux', però no hi havia encara cap vinya. En 1152, Eleanor, l'hereva del ducat d'Aquitània, es va casar amb Enrique Plantagenet, el futur rei Enric II d'Anglaterra, i així Aquitània va ser pertànyer a Anglaterra fins a 1453. Això va ser una veritable benedicció per als vins de Bordeus, que van trobar el camí lliure cap al mercat anglès.

Ricard Cor de Lleó, el fill de Leonor i Enrique II, deia beure Château Margaux cada dia. Els successius propietaris de la Mothe de Margaux van ser per descomptat les persones importants que pertanyien a la noblesa, però només va ser quan la família es va fer càrrec de Lestonnac, quan Château Margaux començar a semblar al que és avui.Pierre de Lestonnac va aconseguir en 10 anys, des de 1572-1582, la reestructuració completa de la propietat i, en fer-ho, anticipa el futur desenvolupament del Médoc que havia de començar a abandonar el cultiu de collites de cereals a favor de la vinya.

A finals del segle 17, Château Margaux cobreix 265 hectàrees (654 acres), una superfície que no va abandonar mai a partir de llavors, un terç dels quals es va dedicar a la viticultura, com és el cas avui en dia.

Château Margaux va aconseguir un lloc de privilegi en l'art de la vinificació, i la jerarquia entre els diferents vinyes de Bordeus van començar a aparèixer. Château Margaux havia nascut.

Top Vendes - Compra Productes de Château Margaux recomanat

Filtres

Categoria

  • Vi (655)

Preu

Tipus De Vi

País Del Vi

Robert Parker

Tendes