Tendències:
Château Mouton Rothschild

Château Mouton Rothschild

Adreça:
Boite Postale 117
Ciutat:
Rue De Grassi (CP 33250)
Localització:
Pauillac, Nouvelle-Aquitaine
País:
France
Telèfon:
(+33) 556 592 020
Fax:
(+33) 556 732 044
Web:
http://www.bpdr.com/

Ubicació: Chateau Mouton Rothschild té una extensió total de vinya magnífica al vessant que baixa fins l'estuari de Gironde. Mouton Rothschild està al nord-oest de Pauillac.

Mida: 188 acres produint 20-25,000 caixes.

Classificació: Premier Cru (des de 1973)

Vinyes de Château Mouton Rothschild: Cabernet Sauvignon 80%, 10% Cabernet Franc, Merlot, 8% i 2% Petit Verdot. La vinya és en la seva majoria de grava en el subsòl de marga i argila. Es planten de 8.000 a 10.000 vinyes per hectàrea. El rendiment mitjà per hectàrea és de 35 hectolitres. La poda és Medocaine Guyot doble

Vinificació: la interpretació estricta de les formes clàssiques: bótes de fusta, rigorosa selecció de raïms de raïm. No afegeix el llevat, 3 setmanes de maceració, la temperatura 28-30C de la fermentació, 100% bótes noves de roure de 23 a 24 mesos. Part de la primera pressió de vegades s'inclouen en altres collites. Clarificació amb clara d'ou.

Història: Château Mouton Rothschild té pocs iguals en la longitud i el llustre de la seva història.El famós Barons de Brane, primer propiedatario de la vinya, ja era ben conegut en els segles XVIII i principis del XIX, quan era conegut com Château Brane-Mouton.

Château Mouton Rothschild va ser comprada per Nathaniel de Rothschild de Londres el 1853, que li va canviar el nom al definitiu Château Mouton Rothschild, i ara és propietat de Philippine de Rothschild, la seva rebesnéta. Château Mouton Rothschild, sempre en l'avantguarda dels grans vins de Bordeus, va ser el primer vinya a començar a completar l'embotellament de la collita en la mateixa propietat - un pas històric iniciat el 1924 pel mort Philippe de Rothschild.

És l'únic Château de Medoc a aconseguir la reclassificació a Premier Cru des de 1855. El 1973, es va traslladar finalment de 2n a Premier Cru.

El 1926, es va encarregar a l'arquitecte Charles Sicils construir la famosa "Grand Chai". El 1962, Philippe de Rothschild va crear, amb la seva dona Pauline, el Museu del Vi i L'art, en què es mostra una valuosa col.lecció d'objectes relacionats amb el vi i la vinya, des de les albors de la civilització fins als temps moderns.

Top Vendes - Compra Productes de Château Mouton Rothschild recomanat