Tendències:
Clos Mogador

Clos Mogador

Adreça:
Camí Manyetes, S/n
Ciutat:
Gratallops (CP 43737)
Localització:
Tarragona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 977 839 171
Fax:
(+34) 977 839 426
Web:
http://www.closmogador.com/

René Barbier, descendent d'una coneguda dinastia de cellerers d'origen francès i establerts també al Penedès, va ser un dels pioners dels nous negres del Priorat i va apostar amb èxit per aquesta difícil comarca quan altres la ignoraven.

El celler es va fundar el 1989, però ja feia més temps que Barbier havia liderat, juntament amb altres cellerers, la revolució en aquesta regió per donar-li un nou impuls als vins del Priorat. Aquests cellerers van posar en marxa un projecte comú que ha marcat el destí de la denominació.

La vinya de Clos Mogador és un immens amfiteatre de pissarra, banyat als seus peus pel Siurana, un riu ric en història i en llegendes morisques. En l'elaboració dels seus vins, destaquen en Clos Mogador seves cures processos d'elaboració i criança. El vi que elabora en les seves pròpies vinyes s'ha guanyat el respecte a tot el món. Per això ha hagut de fer algunes inversions, dotant al seu celler d'una bona bateria de bótes noves de roure francès Allier. El seu vi estrella és el Clos Mogador, un reserva de garnatxa, syrah i cabernet sauvignon.

Fins 1999, la nord-americana Daphne Glorian va elaborar a Clos Mogador, al costat de René Barbier, el seu Clos Erasmus, procedent d'una de les més petites finques del Priorat, i convertit en 'vi de culte'. A partir del 2000 ja està en el seu propi celler, que és l'antiga d'Álvaro Palacios.

Clos Mogador: Uvinum et recomana

Top Vendes - Compra Productes de Clos Mogador recomanat

Filtres

A la venda