Tendències:
Domäne Wachau

Domäne Wachau

País:
Austria
Telèfon:
+43 2711 371
Web:
https://shop.domaene-wachau.at/

El Domäne Wachau està molt arrelat a la regió de Wachau. Prop de 440 hectàrees de vinyes són cultivades pels membres d'aquesta cooperativa de qualitat, que representa el 30% de tota la superfície vinya de Wachau. Aquestes vinyes es troben en terrasses empinades reforçades per antigues parets de pedra seca i formen part d'un patrimoni cultural mundial. Els noms famosos com Achleiten, Kollmitz, Loibenberg i Tausend-Eimer-Berg es troben al mapa de la vinya de Domäne Wachau i el converteixen en l'únic celler del Wachau amb vins de tots els llocs més prestigiosos de la regió.

Domäne Wachau s'esforça per la màxima qualitat i, com a membre de l'associació Vinea Wachau Nobils Districtus, produeix vins en les categories Steinfeder, Federspiel i Smaragd. Els raïms provenen de les nostres pròpies vinyes al Wachau; No es permet la compra de raïm, most o vi des de fora de Wachau.

Domäne Wachau es troba entre els cellers més grans d'Àustria i només produeix vins en el segment premium. Les noves mesures d'assegurament de la qualitat han portat el reconeixement de Domäne Wachau com un dels deu millors productors de vi blanc a Àustria.

Top Vendes - Compra Productes de Domäne Wachau recomanat

Vins de Domäne Wachau