Tendències:
Félix Solís

Félix Solís

Adreça:
Autovia de Andalucía Km199
Ciutat:
Valdepeñas (CP 13300)
Localització:
Ciudad Real, Castilla La Mancha
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 926 322 400
Fax:
(+34) 926 322 417
Web:
http://www.felixsolis.com

Félix Solís, SA inicia la seva trajectòria el 1952, any en què el seu fundador, D. Félix Solís Fernández, es trasllada, amb la seva dona Leonor i els seus fills, des del seu Villanueva dels Infants natal fins Valdepeñas amb el desig d'implantar un celler familiar amb el reclam de la fama i la qualitat dels seus vins.

Els Solís tenien antecedents en el comerç del vi des del segle XIX a través del Camí Reial, que unia Andalusia i Madrid. Des de les primeres elaboracions en la "Casa del Cura de l'Hort", el celler no ha cessat de créixer. L'aliança amb el cellerer diumenge Maroto en els anys 60 va permetre a Félix Solís embotellar a Madrid vins de qualitat que, tradicionalment, es comercialitzaven en pells o bótes de grans dimensions, donant-los un valor afegit que van saber valorar milers de bars i restaurants.

Davant la necessitat d'elaborar i embotellar en origen, després de la creació del CRDO Valdepeñas el 1968, es va construir l'actual celler en els anys 70, alhora que s'obtenien importants fruits en exportació i es consolidaven estructures logístiques i comercials, tant a Espanya com en diferents parts del món.

L'eclosió a Espanya de les grans superfícies en els anys 70 va incrementar la capacitat productiva, unint tradició i última tecnologia per elaborar grans vins. Sorgeixen marques com Vinya Albalia o Els Molins, que, des de llavors, ocupen un lloc preferent en el rànquing espanyol de vendes.

Un altre fita històrica en l'esdevenir del celler va ser l'obertura el novembre de 1998 de la Xangai Félix Solís Winery Corp LTED., Com a exemple de l'entramat logístic i comercial internacional a la República Txeca, Alemanya, Regne Unit, França, Mèxic, Japó i Estats Units, entre altres països.

A més, l'empresa matriu, Félix Solís Avantis, va estrenar el 2002 el seu projecte Pagaments del Rei, amb cellers propis a Ribera del Duero, Rueda, Rioja i Toro. De la mateixa manera Félix Solís, SA, els vins es gaudeixen en més de 85 països, va adquirir el celler de la Pobla de Almoradiel (Toledo) el 2004, dins de la DO la Manxa.

La història del celler, que sempre ha mantingut el seu caràcter familiar, s'ha centrat en el respecte màxim a la tradició i al cultiu mil.lenari de la vinya en perfecta harmonia amb la utilització de les últimes novetats tecnològiques en l'elaboració i la criança de vins de qualitat.

Félix Solís, SA disposa de prop de 1.000 hectàrees de vinya pròpia, on es verema a mà en el seu moment òptim de maduració i amb quadrilla pròpia al llarg de tot l'any. A més, recull el fruit de més de 4.500 viticultors, molts dels quals se sotmeten a controls periòdics de qualitat al llarg de l'any.

Félix Solís ofereix vins de gran qualitat i molt competitius gràcies a comptar amb la tecnologia més nova disponible i amb la potencialitat de les nobles varietats de raïm que utilitza en l'elaboració. Marques com Vinya Albalia mantenen l'esperit dels vins que la família Solís servia a personatges com Luis Miguel Dominguín o Alfredo Di Stéfano, entre altres, en combinació amb els dissenys més actuals i amb l'adaptació dels vins als nous gustos ia cada mercat en concret.

L'esperit emprenedor i la visió preclara de successives generacions de la família Solís, unit a la seva aposta inequívoca pel mercat de l'Exportació, ha situat aquest celler com un referent ineludible del sector. Aquest camí va començar a forjar en la dècada dels seixanta del passat segle, quan Félix Solís, SA es va fer fort en places com Alemanya, Sàhara, Ceuta o Melilla de la mà dels emigrants espanyols.

La família Solís porta a l'extrem el seu esperit emprenedor reinvertint la major part dels seus beneficis en la construcció de nous cellers, la reforma constant de les seves instal.lacions productives i en l'ampliació de la seva xarxa logística i comercial.

La logística i els serveis comuns de tota la companyia es presten des del celler de Valdepeñas, reforçant la idea de proveïdor global, en la comercialització de vins amb denominació d'origen, Vins de la terra, vi de la terra Vinyes d'Espanya, vins de taula, mostos i sangria i aprofitant les sinergies de comptar en la cartera de producte amb els vins de pagaments del Rei a les denominacions d'origen de Ribera del Duero, Rueda, Rioja i Toro.

Top Vendes - Compra Productes de Félix Solís recomanat