Tendències:
Freixenet

Freixenet

Adreça:
Joan Sala, 2
Ciutat:
Sant Sadurní D'Anoia (CP 08770)
Localització:
Barcelona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
93 891 7000
Fax:
(+34) 938 917 077
Web:
http://www.freixenet.es

Francesc Sala i Ferrés va fundar el 1861 la Casa Sala, la primera marca exportadora de vins a Sant Sadurní d'Anoia. El seu fill, Joan Sala Tubella, va seguir amb el negoci i, després del casament de la seva filla Dolors Sala Vivé amb Pere Ferrer Bosc, comença el negoci del cava, el 1914.

Pere Ferrer Bosch era fill de la Freixeneda, finca del segle XIII situada a l'Alt Penedès. El negoci es va anar ampliant i comencen a aparèixer les primeres etiquetes de cava amb la marca Freixenet Casa Sala. Des del primer moment van optar per elaborar exclusivament cava, un vi escumós natural, seguint el mètode utilitzat a la Xampanya (França) des de feia un parell de segles. Les caves es van instal.lar a Sant Sadurní d'Anoia (Catalunya), una població situada al cor de la comarca del Penedès. Aquesta regió ja era coneguda des de l'època de l'Imperi Romà per la qualitat dels vins que es produïen en ella.

En els anys 20 i 30, l'impuls dels fundadors i la seguretat en la qualitat dels seus productes ja havien procurat notorietat a la signatura. Fins i tot es van iniciar gestions destinades a situar en els mercats exteriors.

El primer establiment als Estats Units (Nova Jersey) data de 1935.La guerra civil espanyola, primer, i la II Guerra Mundial, després, alentir el desenvolupament de l'empresa. Malgrat tot, l'empresa va llançar el 1941 el qual, amb el temps, es convertiria en un dels seus productes estrella, el cava Carta Nevada, i el 1974 el cava Cordón Negro, líder en exportació.

En els anys 70 podríem dir que Freixenet és ja una marca plenament estable i ferm i amb una clara vocació d'estendre a nivell internacional.

Top Vendes - Compra Productes de Freixenet recomanat

Filtres

Categoria

Tipus De Vi

País

Robert Parker

A la venda