Tendències:
G.H. Mumm

G.H. Mumm

Adreça:
29 Rue Du Champ De Mars
Ciutat:
Reims (CP 51100)
Localització:
Champagne-Ardenne, Grand Est
País:
France
Telèfon:
(+33) 326 495 969
Fax:
(+33) 326 404 613
Web:
http://www.mumm.com

Des de fa gairebé dos segles, la construcció de la Casa G.H. Mumm es realitza al voltant de valors sòlids que encara avui defineixen la seva identitat.

La història de la Casa s'ha escrit de la mateixa manera que una aventura humana impregnada de la passió dels homes que la van edificar.

Explorant i recorrent extrem de la terra, aquests homes van deixar com a llegat un autèntic gust per l'excepcional que, al llarg de les dècades, s'ha alimentat d'audàcia i d'orgull. En l'actualitat, encara persegueixen aquesta recerca de l'excel·lència iniciada pels seus antecessors.

La vinya de la Casa G.H. Mumm s'estén al llarg de 218 hectàrees, classificades al 98% en l'escala dels crus de la regió de Champagne.

Entre els 8 grands crus més prestigiosos de la vinya de Xampanya es troben: Aÿ, Bouzy, Ambonnay, Verzy, Verzenay, Avize, Cramant i Mailly-Champagne.

La vinya de la casa G.H. Mumm abasta el 25% de les necessitats de producció.

El 75% de les necessitats restants és proveït per vinyaters independents amb els quals s'han teixit llaços privilegiats.

La combinació de la vinya de la Casa i aquests proveïments permetrà que la Casa G.H. Mumm respecti el seu estil, una filosofia que consisteix a controlar el més a prop possible la qualitat del raïm.

En G.H. Mumm, el xef de cave disposa d'una matèria primera variada i de qualitat excepcional.

Tota la filosofia de la Casa G.H. MUMM pot resumir-se en la famosa frase de Georges Hermann de Mumm: «Només el millor». Aquest estat d'ànim conqueridor sempre s'ha reflectit en diversos àmbits.

A la qualitat dels seus xampanys, òbviament, però també en el progrés social, la comunicació i la tecnologia. A continuació presentem una introducció de les innovacions més excel·lents a través de les quals s'il·lustra aquesta filosofia.

Top Vendes - Compra Productes de G.H. Mumm recomanat

Filtres

A la venda