Tendències:
Yarden - Golan Heights Winery

Yarden - Golan Heights Winery

Adreça:
P.O. Box 183
Ciutat:
Katzrin (CP 12900)
Localització:
Katzrin, Galil
País:
Israel
Telèfon:
(+97) 204 696 842
Web:
http://www.golanwines.co.il

Per la seva ubicació única, el clima i qualitats geogràfiques, els Alts del Golan són un lloc perfecte per el raïm de vi de cultiu. Com a resultat, els Alts del Golan és la llar d'algunes de les millors cellers d'Israel. El que segueix és un breu resum d'algunes de les principals bodegues de Ramat Hagolan:

"Golan Heights Winery"

Premi Yardena a tot el món guanyant celler que utilitza la tecnologia de gamma alta, juntament amb els secrets de vi tradicionals, que fan i mètodes. "Yarden" Gamla "i" Golan "són els seus tres principals marques comercials (Yarden amb vi són els més cars i el Golan són perquè no) que són coneguts a tot el món. El celler també té una etiqueta exquisida:" Katzrin " , que es produeix a partir d'una barreja diferent cada any en el que utilitza les millors collites de l'any. Pel meu gust personal "Gamla" Cabernet Sauvignon i Merlot són els dos millors ampolles de vi israelià els diners pot comprar.

Golan Heights Winery també opera una visita diària durant els dies de la setmana, i compta amb un centre de visitants molt agradable i una botiga. Es troba ubicat a la Zona Industrial de Katzrin.

Top Vendes - Compra Productes de Yarden - Golan Heights Winery recomanat