Henriques & Henriques

Henriques & Henriques

Adreça:
Avenida Da Autonomia Nº1
Ciutat:
Câmara De Lobos
País:
Portugal
Telèfon:
+351 291 941 552
Web:
http://www.henriquesehenriques.pt

La història d'Henriques i Henriques, fundada per João Gonçalves Henriques, es remunta a l'any 1850. Després de la seva mort l'any 1912, es va crear una aliança entre els seus fills, Francisco Eduardo i João Joaquim Henriques, per tant, Henriques i Henriques.

A partir d'aquest moment, Henriques i Henriques van tenir un paper important en la viticultura i l'elaboració del vi a l'illa i, el 1913, es van establir els interessos familiars com a empresa, i el 1925, l'empresa es va centrar en enviar els seus propis vins en lloc de subministrar-los a altres expedidors.

Amb la mort, el 1968, dels últims Henriques, João Joaquim Henriques, conegut com "João de Belém", (que no tenia hereus), l'empresa va deixar als seus tres amics i socis: Alberto Nascimento Jardim, Peter Cossart ( que va fer 53 collites amb l'empresa) i Carlos Nunes Pereira.

Al juny de 1992, Henriques & Henriques va emprendre un programa d'expansió amb un valor de més de 5.000.000 € i va invertir en la construcció de noves instal·lacions a Câmara de Lobos i també en la construcció d'un nou centre de vinificació a Quinta Grande.

Top Vendes - Compra Productes de Henriques & Henriques recomanat