Herdade do Mouchão

Herdade do Mouchão

País:
Portugal
Telèfon:
+351 268 530 210
Web:
http://mouchao.pt/

El bonic paisatge de la regió d'Alentejo de Portugal, entre Lisboa i l'Algarve, està dominat per boscos de suro i oliveres. Al començament del segle XIX, Thomas Reynolds es va traslladar aquí des d'Oporto, principalment per involucrar-se en el negoci del suro.
Tres generacions més tard, el seu nét, John Reynolds, va comprar una propietat de 900 hectàrees amb dos petits rius que travessaven-Herdade do Mouchão. A més de les activitats de suro de la família, va començar a fer vi. Es van plantar vinyes i el 1901 va construir un celler d'adobe d'alt sostre (o "celler") amb parets netes i un sostre de rajoles vermelles tradicionals. Es va afegir una destil·leria al celler el 1929, on fins avui es produeix el brandi de Pommace de Mouchão.
Durant la dècada de 1950. Mentre la finca continuava produint suro, olives, cereals i porcs i ovelles posteriors (com ho fa avui), l'empresa vitivinícola va començar a expandir-se. Es van plantar més vinyes, es va començar a millorar l'enologia i es van començar a embotellar, substituint l'antiga tradició del vi feta exclusivament per a la venda a granel a les poblacions i pobles locals.
Després de la revolució de 1974, la finca va ser expropiada i només va tornar a la família el 1985.Avui dia, l'Herdade do Mouchão continua sent regentat pels descendents de la família original, els treballadors de la seva vinya i celler han estat amb ells durant generacions. El procés és, com sempre ha estat, sense pressa. Les varietats de raïm són locals, escollides a mà i trepitjades.
En el món canviant de l'elaboració del vi, Herdade do Mouchão, segueix sent un celler tradicional i familiar.

Top Vendes - Compra Productes de Herdade do Mouchão recomanat

Filtres

Categoria

Tipus De Vi

País Del Vi

Denominacions

País

Robert Parker

Tendes