Tendències:
Isle Of Jura Distillery

Isle Of Jura Distillery

Adreça:
Isle Of Jura Distillery - Craighouse
Ciutat:
Argyll (CP 00607)
Localització:
Isle Of Jura, Scotland
País:
United Kingdom
Telèfon:
(+44) 496 820 601
Web:
http://www.isleofjura.com/

En una illa de només 7 milles d'ample i 30 milles de llarg, només hi ha una carretera, un hotel i una destil.leria.

Fa moltes llunes, la Diurachs tenien dret a destil · whisky per a consum personal. Per desgràcia, totes les coses bones s'acaben i els polítics intromissió introduir una prohibició en 1781.

29 anys després, segons la llegenda, Laird Archibald Campbell va despertar, sobri, tot s'ha de dir, enmig de la nit per veure la figura fantasmal d'una dona gran plana sobre el seu llit. Ella el va reprendre per la manca del líquid d'or a l'illa. Va ser aquesta aparició que el va convèncer per revertir aquesta mesura punitiva i construir una destil en una cova de contrabandistes d'edat al poble de Craighouse en 1810.

Res, pel que sembla, dura per sempre. Una víctima de la negligència i el pessimisme econòmic, no va passar molt temps abans de la destil es va anar deteriorant.

No va ser sinó fins a la dècada de 1950 quan, en un intent per atreure nous habitants de l'illa, dos propietaris de locals de les propietats Robin Fletcher i Tony Riley-Smith reconstruir la destil, l'ús d'un geni amb el nom de Delme-Evans a teixir una mica de màgia arquitectònica .El 1963 el seu treball va ser completa i la fortuna de l'illa havia canviat, la destil havia ofert una nova feina i l'illa va començar a florir una vegada més, Delme-Evans havia introduït més alts alambins de la destil que permet crear una eclèctica barreja de malts, una característica que va ajudar a diferenciar Jura dels veïns de la seva illa.

No sabem si la vella està planejant una nova visita, però una ampolla de 16 anys d'edat, el illenc és favorit, sempre es deixa en una cova secreta en les entranyes de la illa, només per assegurar-se que no ho fa.

Top Vendes - Compra Productes de Isle Of Jura Distillery recomanat