J.M Rhum

J.M Rhum

Adreça:
Rhumerie De Fonds Préville
Ciutat:
Macouba
País:
Martinique
Telèfon:
+596 596 78 92 55
Web:
http://www.rhum-jm.com/en/

En 1914, Gustave Crassous de Médeuil va comprar la destil·leria JM de la família de Jean-Marie MARTIN. Els hereus de Crassous de Médeuil han seguit la passió i la tradició de fer el rom JM

Creixem i seleccionem la nostra canya de sucre a l'habitació Bellevue. Al cap d'una hora després de tallar la canya de sucre, l'hem triturat per extreure suc de canya fresca per a la seva fermentació immediata. La frescor i la puresa no són un secret per fer un gran Ron JM, però aquests senzills detalls aparten el rom JM de la resta dels roms del món.

Cada barril és acuradament seleccionat per portar caràcters específics al nostre rom envellit. Abans d'usar-lo, els nostres barrils es cremen per encendre el rom rígid al barril. Després de la rasqueta, s'exposen nous tanins de roure que lliuren el caràcter del canó i el ric color que volem en els nostres roms. La calor i la humitat tropical agressiva generen enormes pèrdues de volum de ron a causa de l'evaporació. Cada any, el nostre mestre de cellers arriba als barrils amb el rom de la mateixa època per preservar el caràcter específic de cada collita respectiva. Seguint aquesta tradició, els nostres rom es troben al mateix ritme i els sabors es tornen més concentrats.

Rum J.M té el benefici exclusiu d'utilitzar aigua pura primavera volcànica rica en minerals procedents de les entranyes del Monte Pelée. Creiem que això val la pena esmentar, ja que la puresa de l'aigua és un factor clau per a la qualitat del JM Ron

Destil·lem el nostre rom en dos fotogrames de coure tradicionals de coure a un 72% suau per capturar els aromes florals naturals i rics sabors afruitats de la nostra canya de sucre.

Situat al nord de Martinica als peus del Monte Pelée, l'Habitatge Bellevue es beneficia d'un clima tropical i, sobretot, d'un sòl volcànic ric i fèrtil, excel·lent per al cultiu de la canya de sucre excepcional. La nostra canya de sucre creix la cara del volcà sobre l'exposada a les brises del mar tropical, que són importants per ventilar la canya de sucre.

Ron JM ha recorregut el món i ha aconseguit els millors honors en les competicions internacionals més grans (París, Brussel·les, Chicago, Miami i San Francisco). JM Rums envelleix són especialment populars amb persones que estimen whisky finíssims i brandis i busquen noves sensacions gustatives.

Top Vendes - Compra Productes de J.M Rhum recomanat