John Walker & Sons

John Walker & Sons

Adreça:
Knockando, Aberlour AB38 7RY
Ciutat:
Cardhu Distillery
Localització:
Moray, Scotland
País:
United Kingdom
Telèfon:
+44 1479 874635
Web:
http://www.johnniewalker.com/

Gairebé 2 segles d'il · lusions i progrés i un whisky de la més alta qualitat es combinen per crear 5 reconegudes mescles de Johnnie Walker. Explora els Grans Sabors de la major Casa de whisky Escocès del món.

  • RED LABEL: tot caràcter. Versàtil i vibrant. Perfecte per barrejar, sense deixar de presumir de no perdre en cap moment el seu caràcter.

  • BLACK LABEL: profund i versàtil. Rico i suau. Black Label és una reconeguda obra mestra de la destil · lació la profunditat de sabor es deu a la selecció de més de 40 whiskies.

  • GREEN LABEL: barreja de malts. Fresc i únic. Creat a partir de la barreja dels millors whiskies de malt, cada un d'ells seleccionat especialment per la intensitat del seu sabor i aroma.

  • GOLD LABEL: pur plaer. Gold Label és una combinació exclusiva de whiskies de malt i whiskies de gra únics. Una barreja poc comuna, "amielada" i sedosa, amb una delicada suavitat que li dóna un sabor totalment únic.

  • BLUE LABEL: la joia de la corona. BLUE LABEL ha obtingut nombrosos premis per la seva excel · lència. És el resultat de la barreja d'alguns dels nostres maltes més exclusius i dels grans més selectes madurats fins arribar al seu punt més òptim.

Top Vendes - Compra Productes de John Walker & Sons recomanat