Tendències:
Lustau

Lustau

Adreça:
Arcos, 53
Ciutat:
Jerez De La Frontera (CP 11402)
Localització:
Cádiz, Andalusia
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 956 341 597
Fax:
(+00) 956347789
Web:
http://www.lustau.es

Emilio Lustau SA va ser fundada el 1896 per Don José Ruiz-Berdejo. Va ser un modest començament: José, secretari judicial, conreava les vinyes a la seva finca anomenada La nostra Senyora de l'Esperança, als afores de Jerez de la Frontera, on emmagatzemava els vins a casa de la vinya i després els venia a les grans cellers exportadores. De fet era un magatzemista.

El 1940, el seu gendre Emilio Lustau Ortega va traslladar el celler a l'antic barri de Santiago, al casc antic de Jerez de la Frontera. Allà, en els edificis que formaven part de les històriques muralles àrabs de la ciutat, va anar ampliant el negoci lentament, encara com magatzemista. Des de 1950 fins ara, la signatura és exportadora de vins de Jerez.

A la dècada dels '70 la companyia va continuar la seva expansió. Primer, construint noves naus de celler a la finca familiar de La nostra Senyora de l'Esperança. Després, a partir de començaments dels '80 i sota la direcció de Rafael Balao, es va convertir en una de les companyies més innovadores de Jerez.

Rafael Balao va intuir que Lustau havia d'estar en l'avantguarda de la qualitat.Les seves idees de combinar tradició i innovació llaurar el camí perquè avui Lustau s'identifiqui amb qualitat i prestigi.

Top Vendes - Compra Productes de Lustau recomanat

Filtres

A la venda