Mar de Frades

Mar de Frades

Adreça:
Finca Valiñas - Lg. Arosa 16
Ciutat:
Meis (CP 36637)
Localització:
Pontevedra, Galicia
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 986 680 911
Fax:
(+34) 986 680 926
Web:
http://www.mardefrades.es

Mar de Frades es troba a peu de la vinya Finca Valiñas, al vessant d'una muntanya en el centre de la vall del Salnés i enfrontat a la ria d'Arosa a on arriben les brises de l'Atlàntic temperat per la ria.

Acompanyant al desnivell de la finca, l'edifici de Mar de Frades s'integra en el paisatge revestit del gris granit tan característic i cobert amb coure, brunyit pels rigors del clima gallec.

Paradigma del paisatge gallec per excel · lència, la nostra vinya Finca Valiñas s'assenta sobre terrasses en el vessant sud de la muntanya Valiñas. Des d'aquest lloc es domina la vista de gairebé tota la vall del Salnés, amb la ria d'Arosa davant i albirant també el lloc d'origen dels primers ceps de albariño a la vora de la desembocadura del riu Umia.

Amb més de 20de antiguitat, les parres de albariño s'eleven emparrades formant un tapís allunyat de la humitat del sòl i rebent la brisa que arriba de l'Atlàntic.Un sòl extremadament pobre i poc profund format per sorres de descomposició de granit imprimeixen el caràcter mineral dels nostres vins, i que gràcies al baix rendiment d'aquests ceps permet concentrar encara més l'essència autèntica del albariño tan present en el vi de Finca Valiñas.

Top Vendes - Compra Productes de Mar de Frades recomanat