Marqués de Cáceres

Marqués de Cáceres

Adreça:
Avenida De Fuenmayor Nº 11
Ciutat:
Cenicero (CP 26350)
Localització:
La Rioja, La Rioja
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 941 454 000
Fax:
(+34) 941 454 000
Web:
http://www.marquesdecaceres.com/

Marquès de Càceres: La història. A finals dels anys 60, Enrique Forner, fundador del Celler Marqués de Càceres, amb l'assessorament del il.lustre professor Emile Peynaud, va escollir a la zona de major prestigi de vins fins de la Rioja Alta, la millor ubicació per al celler. Culminaven així una col.laboració fructífera iniciada a Bordeus on la família Forner era ja propietària d'un Gran Cru Classe, el Chateau Camensac, així com del Chateau Larose Trintaudon, un terrer denominat Cru Bourgeois Supérieur que va pertànyer al Duc de l'Infantado.

Amb la incorporació de la seva filla Cristina a Marqués de Càceres, i la col.laboració d'un grup entusiasta de professionals, va completar Enrique Forner un equip que, després dels difícils començaments dels primers anys de camí, va ser poc a poc donant a conèixer el Celler i consolidant la imatge i el prestigi dels seus vins. La intensa tasca de Cristina Forner en els mercats d'exportació ha permès elevar Marqués de Càceres a tot el món a les cotes de més renom d'entre les marques de vins fins d'Espanya.

Cellers Marquès de Càceres està situada a la localitat de Cendrer, a 20 km de Logronyo, a la Rioja Alta. Compta amb modernes instal.lacions aptes per a les més difícils i exigents elaboracions així com un gran parc de prop de 40.000 bótes per a la criança dels seus vins negres i un immens boteller que amb gairebé 10 milions d'ampolles garanteix el perfecte afinat de les mateixes.

Les varietats: Ull de llebre, Garnatxa i Graciano per als negres de Marquès de Càceres, i Viura i Malvasia com raïm blanc.

Top Vendes - Compra Productes de Marqués de Cáceres recomanat