Mascaró

Mascaró

Adreça:
Casal, 9
Ciutat:
Vilafranca Del Penedès (CP 08720)
Localització:
Barcelona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 938 901 628
Fax:
(+34) 938 901 358
Web:
http://www.mascaro.es

Presentació del Celler

El 1894 va néixer Don Narcís Mascaró Marcé en el si d'una família dedicada al comerç de vins ia la destil · lació.

No és fins a 1945 quan Don Narcís funda la seva pròpia empresa i inicia l'elaboració de Caves, Brandis i licors amb la marca MASCARÓ.

El 1966 el seu fill Antonio Mascaró Carbonell el succeeix en la direcció de l'Empresa. La seva vocació renovadora i la gran passió que sent pel seu ofici l'han portat a ampliar i personalitzar la gamma de productes que elabora.

L'1 de gener de 1999 la que fins ara era una empresa personal ha passat a ser ANTONIO MASCARO SL La societat continua sent una empresa totalment familiar en què Montserrat Mascaró, filla de Don Antonio, col · labora amb ell en la direcció de l'empresa.

LA VINYA

En les seves finques de "Mas Miquel", antigament propietat dels monjos del veí monestir cistercenc de Santes Creus i "El Castell" al terme municipal de la Múnia, MASCARÓ cuida amb cura les varietats clàssiques del Penedès (Macabeu, Xarel · lo i Parellada) al costat d'altres més innovadores (cabernet sauvignon, merlot, Sauvignon Blanc i Chardonnay).

Els raïms procedents d'aquestes vinyes es vinifiquen amb tot rigor i professionalitat als cellers i destil · leries de MASCARÓ a Vilafranca del Penedès.

Top Vendes - Compra Productes de Mascaró recomanat