Oliveda

Oliveda

Adreça:
C/La Roca 3
Ciutat:
Campany (CP 17750)
Localització:
Girona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 972 549 012
Fax:
(+34) 972 549 106
Web:
http://www.grupoliveda.com

En aquest bell i llegendari poble de la comarca de l'Alt Empordà a Girona, es troba el Celler Grup Oliveda. Un celler amb una llarga tradició vinatera, doncs ja en el segle XVIII produïen vins, encara que fos només per al consum familiar. L'actual celler va ser fundada el 1948 per Don Josep Oliveda Casanova i la seva esposa Donya Joana Rigau Ros, dedicada a l'elaboració i comercialització de vins i caves.

Oliveda és un celler de caràcter familiar però amb una clara vocació empresarial, que durant tots aquests anys ha anat creixent tant en quantitat, com i principalment en qualitat. Compta amb dues parcel de vinyes pròpies, una de 60 hectàrees i una altra de 40, amb les varietats de Chardonnay, xarel·lo, Parellada, Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Merlot.

Les seves instal.lacions estan formades per diferents edificis, dotats de les més modernes tecnologies, però sense fer desaparèixer els vestigis de la seva llarga tradició vinatera, ja que encara conserven els vells dipòsits de ciment i els vells cups on encara és perceptible la presència, en forma de diminuts vidres, del taní dels vins. Llocs amb encant que en l'actualitat s'usen com ampollers.

Oliveda presenta una àmplia gamma de vins, cobrint així quasi tota la tipologia existent; vins rosats, blancs, negres, joves, d'agulla, criança, multivarietal i monovarietals, secs i dolços.

Top Vendes - Compra Productes de Oliveda recomanat