Pago de Carraovejas

Pago de Carraovejas

Adreça:
Camino De Carraovejas S/n
Ciutat:
Peñafiel (CP 47300)
Localització:
Valladolid, Castilla y León
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 983 878 020
Fax:
(+34) 983 878 020
Web:
http://www.pagodecarraovejas.com

Pago de Carraovejas és un vi únic, amb personalitat pròpia, amb una arpa i el caràcter que obté i que atresora a força d'acumular sensacions dels seus aromes altament expressius, del seu color intens, d'un sabor carnós, potent i exuberant en el qual s'expressen les característiques pròpies que li brinden cadascuna de les seves castes: Tinta del país, Cabernet Sauvignon i Merlot, a les quals s'uneixen els matisos essencials que aporta el "terroir" de les vessants de Carraovejas.

Saborosos, elegants, dòcils i vigorosos al mateix temps, els Pago de Carraovejas són capaços de mostrar profundes fragàncies i paladars, una experiència rica de matisos que els fa perdurar en el record.

HISTÒRIA:

En els anys 80 José María Ruiz Benito, gran coneixedor, ja per aquell temps, del potencial de Ribera del Duero, tenia la gran il · lusió de crear el seu propi vi per acompanyar el garrí del seu restaurant.

El 1987 José María Ruiz concep el projecte de crear un celler en una bona zona de vins negres. Tenia clar que el punt de partida havia de ser la vinya.

El seu lloc era el Pago de Carraovejas. Va ser el primer vi de la Ribera del Duero amb 25% de Cabernet Sauvignon, quan el Negre Fi era el rei absolut. Així mateix va ser pioner en la utilització de roure francès a la Ribera del Duero.

Hi ha 3 tipus de sòls predominants, 3 varietats de raïm: Negre fi (Ull de llebre), Cabernet Sauvignon i Merlot, i 3 sistemes d'emparrat. Aquests factors defineixen el "terroir" i els seus vins: Pago de Carraovejas Crianza, Pago de Carraovejas Reserva i Pago de Carraovejas Reserva Especial o Pago de Carraovejas Vendimia Seleccionada Cuesta de las Liebres.

1991 va il · luminar la primera collita de Pago de Carraovejas Avui dia segueix l'interès per anar més enllà i la finca ja compta amb 5 ha de vinya en un sistema de terrasses pioner a la Ribera del Duero. Per a això, es continua en una permanent modernització de la finca, però sempre amb l'objectiu de millorar la qualitat i aconseguir l'equilibri en el conjunt de les collites.

Tots aquests factors, defineixen el segell "Pago de Carraovejas" reflectit en els seus vins.

Top Vendes - Compra Productes de Pago de Carraovejas recomanat