Tendències:
Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

Adreça:
Camino De La Ampudia S/n
Ciutat:
Pedrosa De Duero (CP 09314)
Localització:
Burgos, Castilla y León
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 947 530 068
Fax:
(+34) 947 530 111
Web:
http://www.pagodeloscapellanes.com

Pago de los Capellanes és un nom que prové del terme municipal en què se situen les vinyes i el celler. Un Pagament és una superfície de terreny.

En el període del segle XIII al XIV, en Pedrosa de Duero, existia una capellania, i els habitants del lloc donaven parcel de terreny als capellans a canvi de misses i oracions pels difunts ... D'aquí llavors Pago de los Capellanes

Els habitants de Pedrosa seguir trucant al pagament, el dels capellans: Pago de los Capellanes.

Pago de los Capellanes està en ple cor de la Ribera del Duero, situat a un quilòmetre escàs de Pedrosa de Duero, poble burgalès en què es troben algunes de les millors raïms de tota la Ribera.

En els seus orígens, a la finca amb prou feines hi havia uns milers de soques, en la tradicional forma de got.El matrimoni Rodero-Villa, al costat d'un excepcional equip, i apostant per la seva forma particular de concebre el vi, ha aconseguit que avui en dia el Pago de los Capellanes passi de 100has de vinya pròpia, en emparrat, que envolten el celler, conjugant varietats com la Tempranillo (o Negre Fi), la Cabernet Sauvignon i la Merlot, i complint un somni que es remunta a 1980.

La petita producció permet el millor control de qualitat del producte, així com el seguiment personalitzat de totes les partides embotellades. En Pago de los Capellanes només permetem 5.000 kg de raïm / ha, per sota dels 7.000 que permet el Consell Regulador de la Ribera del Duero, apostant per la qualitat de la nostra matèria primera.

Així neix la nostra gamma de vins que avui arriba al mercat amb el segell Pago de los Capellanes Negres molt personals, fruit de la tranquilitat, l'afecte i la paciència.

Top Vendes - Compra Productes de Pago de los Capellanes recomanat