Bodegas Palacios Remondo

Bodegas Palacios Remondo

Adreça:
Avda. Zaragoza, 8
Ciutat:
Alfaro (CP 26540)
Localització:
La Rioja, La Rioja
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 941 180 207

Bodegas Palacios Remondo compta amb una gran tradició vitivinícola que es remunta a les últimes quatre generacions. Però va ser José Palacios Remondo el veritable responsable del que és avui el celler, plantant la millor selecció de les varietats tradicionals de la Rioja, i tenint cura de la viticultura amb gran vocació. Amb una gran visió de futur, va preparar els seus fills (actuals responsables de la signatura) en les millors escoles d'enologia i viticultura franceses animant-los a visitar importants cellers de les principals regions productores de vi.

El celler està situada a la Rioja oriental al terme vitícola d'Alfaro. Les 100 ha es desenvolupen sobre una llarga pendent orientada aquest / sud, al peu de muntanya a la Serra de Yerga, a una altitud de fins a 550 m. Sòl de muntanya, agrest i de composició argilo-calcària d'escassa matèria orgànica amb abundants pedres rodades i un característic fons petrocàlcic limita el vigor de les plantes.

El clima mediterrani marcat lleument per trets atlàntics, una vinya de bona altitud i una escassa pluviometria confereixen unes condicions immillorables per el raïm cultivades en la propietat:ull de llebre, garnatxa, carinyena, graciano i macabeu.

Bodegas Palacios Remondo aposta per una viticultura basada en els rendiments de raïm per Ha i la cura rigorós de l'enriquiment alternatiu del sòl. Pel que fa del treball al celler li donen gran importància a la supervisió dels raïms a la taula de selecció a les vinificacions segons el tipus de vi i característiques de la verema, ia la minimització de la manipulació mecànica preservant al vi de ventilació i oxidació durant els seus moviments i trasbalsos.

En definitiva, les característiques geoclimàtiques de la propietat, la simbiosi de varietats de raïm i el tarannà del treball, marquen la virtut de la singularitat i el caràcter dels vins d'aquest celler.

Top Vendes - Compra Productes de Bodegas Palacios Remondo recomanat