Parés Baltà

Parés Baltà

Adreça:
Pacs Del Penedes
Ciutat:
Masia Can Balta (CP 08796)
Localització:
Barcelona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 938 901 399
Fax:
(+34) 938 901 143
Web:
http://www.paresbalta.com

Som un celler 100% familiar ubicat al Penedès, amb orígens que comencen l'any 1790.

A Parés Baltà elaborem vins i caves de qualitat. Els raïms provenen de les nostres 5 finques, que són un gran mosaic de sòls i microclimes, amb vinyes des de 170 fins a 750 metres d'altitud, que donen personalitat als nostres vins.

Tenim algunes singularitats úniques, que es mostren en els nostres vins;

A Parés Baltà hem estat cultivant les vinyes de forma ecològica des de 1790, i a partir de la collita 2004, els vins estan certificats com ecològics. Fins i tot tenim les nostres ovelles per l'adobat, així com abelles per assegurar-nos la pol·linització i la transmissió de la influència de tot l'entorn mediterrani als nostres raïms.

Som un celler amb una llarga tradició, però amb idees joves i fresques. Hi ha tres generacions treballant: l'avi Joan Cusiné Hill (nascut l'any 1917) continua encara en actiu juntament amb el seu fill Joan Cusiné Cusiné, però han passat la direcció del celler als seus dos nets Joan Cusiné Carol (1972) i Josep Cusiné Carol (1975).

L'enologia està en mans de Marta Casas i Maria Elena Jimenez, enòlogues y esposes d'en Josep i Joan. Són dues joves dones, amb gran talent i la seva influència es reflexa en els vins, que tenen caràcter i concentració, però alhora mostren elegància i equilibri.

Top Vendes - Compra Productes de Parés Baltà recomanat