Tendències:
Paulo Laureano

Paulo Laureano

Telèfon:
+ 351 284 437 060

Des de mitjan anys noranta, Paulo Laureano ha estat reconegut com un dels consultors vitivinícoles més prolífics d'Alentejo. És un dels viticultors més buscats de la regió, havent col·laborat amb més de trenta productors per crear la majoria dels vins més famosos d'Alentejo. També va passar algun temps liderant l'equip vitivinícola de la famosa bodega Mouchão.

A part d'aquests projectes, Laureano també va crear el seu propi vi a la subcentral de Vidigueira, va fer el salt del rol d'assessor del productor. Des del principi, sempre ha destacat el seu suport a les úniques varietats portugueses de raïm. Usant el trio habitual de varietats de raïm vermell com Aragonês, Trincadeira i Alacant Bouschet i, Antão Vaz, Arinto i Roupeiro per a vins blancs. Amb aquests raïms, Laureano va produir una àmplia varietat de vins moderns, tots diferents entre ells.

Laureano també ha rebut el reconeixement pels seus esforços en la recuperació i identificació de Tinta Grossa, una antiga varietat de raïm cada cop més popular a Alentejo. Amb aquest raïm, ha creat el primer vi varietal anomenat Paulo Laureano Tinta Grossa.

Top Vendes - Compra Productes de Paulo Laureano recomanat