Tendències:
Pazo de Señorans

Pazo de Señorans

Adreça:
Vilanoviña
Ciutat:
Meis (CP 36616)
Localització:
Pontevedra, Galicia
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 986 715 373
Fax:
(+34) 986 715 569
Web:
http://www.pazodesenorans.com

Pazo de Señorans conforma un conjunt de pedra que s'enfonsa en l'espessor gallega. El camí d'accés separa la finca del celler de recent construcció, però que no desentona amb el conjunt actual del paisatge. El celler té deu hectàrees de vinya dins de la finca i compta amb vuit i mitja més en explotació, totes elles de la varietat albariño.

La vinya de Pazo de Señorans es caracteritza per trobar-se en localitzacions diferents, distribuït en un radi d'uns quilòmetres. La configuració del terreny no és molt diferent, ja que majoritàriament es tracta de sòls silicis, granítics i de descomposició assentats en subsòls que ofereixen lleugeres variacions sobre un denominador comú.

El procés d'elaboració es realitza d'acord amb unes pautes més o menys establertes.

No obstant això es conserven altres dipòsits més petits, al voltant dels 3.000 litres, per elaboracions experimentals. Normalment per a la fermentació s'empra un peu de cuba, ja que després de diverses experiències hem arribat a la conclusió que és el millor mètode per obtenir una aroma floral i una major complexitat en els vins.

Top Vendes - Compra Productes de Pazo de Señorans recomanat

Filtres

A la venda