Pinord

Pinord

Adreça:
Doctor Pasteur, 6
Ciutat:
VIlafranca Del Penedès (CP 08720)
Localització:
Barcelona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 938 903 066
Fax:
(+34) 938 170 979
Web:
http://www.pinord.es

El 1942, Josep Maria Tetas va crear l'actual celler, instal · lant a Vilafranca del Penedès, a només quatre quilòmetres de la finca original.Esta celler és l'hereva dels mètodes tradicionals familiars, creixent des que va obrir i convertint avui dia en una de les més reputades cellers elaboradors de tot el país.

Aviat aquests primers vins van començar a guanyar nom i prestigi, donada la seva alta qualitat de l'elaboració. Des de llavors, any rere any i generació rere generació, les vinyes familiars han anat creixent, les varietats autòctones han evolucionat sensiblement, i el nom de la família s'ha lligat al del vi del Penedès d'una manera inseparable.

En aquests moments Pinord compta amb instal · lacions capaces d'elaborar més de cinc milions d'ampolles a l'any, però conservant sempre el segell de producció familiar.El nostre grup d'enòlegs i un laboratori d'anàlisi i de control de qualitat dotat dels mitjans més moderns, fan compatible avui, l'ancestral tradició familiar amb els més exigents controls de qualitat, d'elaboració i de salubritat, deixant patent que els mètodes artesanals no estan renyits amb els més rigorosos barems de control.

Bodegues Pinord és una empresa familiar que compta amb llarga tradició vitivinícola. Actualment tres generacions treballem conjuntament, comptant amb l'inestimable suport de grans professionals que contribueixen en l'elaboració i criança dels vins i caves; tampoc podem oblidar-nos del mig centenar de col · laboradors dedicats a la venda i distribució dels nostres productes.

A Vilafranca del Penedès hi ha les bodegues, on es realitza l'elaboració, la criança i l'embotellament dels nostres productes; Als voltants d'aquesta localitat es troben les vinyes dels nostres avantpassats, als quals hem anat incorporant altres amb el transcurs del temps .

Top Vendes - Compra Productes de Pinord recomanat