Puerto de Indias

Puerto de Indias

Adreça:
C/ Carmona - El Viso Del Alcor
Ciutat:
Carmona (CP 41410)
Localització:
Sevilla, Andalusia
País:
Espanya
Telèfon:
+34 954 191 366
Web:
http://ginpuertodeindias.com/

"Port d'Índies és un Premium Gin fabricat a Carmona (Sevilla) en una de les destil·leries més antigues i tradicionals d'Andalusia. El seu nom es refereix al descobriment de les Amèriques quan Sevilla va anar convertint en un dels principals ports comercials per a l'intercanvi de mercaderies entre Espanya i el Nou Món.

La història de la destil·leria es remunta a 1880, quan un immigrant des del País Basc va arribar a Carmona fugint de les guerres carlines. De decidir-se per la terra que ara alberga la destil·leria, va decidir fer ús de l'era romana deus subterrànies naturals per començar l'elaboració d'una sèrie de licors destil·lats en alambins de coure utilitzant mètodes tradicionals.

La qualitat del producte acabat és el resultat d'una decisió d'utilitzar només les millors matèries primeres. Les maduixes, plantes i altres ingredients utilitzats en el procés de fabricació són acuradament seleccionats de diferents àrees geogràfiques en un esforç per obtenir un producte veritablement de primera classe."

Top Vendes - Compra Productes de Puerto de Indias recomanat