Sánchez Romate

Sánchez Romate

Adreça:
C/ Lealas, 26-30
Ciutat:
Jerez De La Frontera (CP 11404)
Localització:
Cádiz, Andalusia
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 956 182 212
Fax:
(+34) 956 185 276
Web:
http://www.romate.com

A finals del segle XVIII, el bullici dels carrers de Jerez de la Frontera testifica el dinamisme de la ciutat, que progressa gràcies a l'exportació dels seus famosos vins.

La puixança del negoci vinícola atrau comerciants de mig món però és un espanyol, Juan Sánchez de la Torre, que el 1781 posa les bases de la societat Sánchez romático Germans, una de les poques cellers que segueix actualment en mans de propietaris Jerez.

A més del reconeixement del mercat a la qualitat dels seus vins, Juan Sánchez de la Torre aconsegueix aviat l'estima dels seus conciutadans: el cellerer és un home inquiet i culte, un veritable fill del seu temps, la Il.lustració, que ofereix un suport decidit al progrés de l'educació i les arts a Jerez.

Amb el temps, el celler va créixer i es va adaptar als successius avenços tècnics mantenint el respecte a la tradició elaboradora. Més d'un segle després de la seva fundació, la signatura arriba un dels seus principals fites quan el 1887 la quarta generació dels Sánchez romático decideix crear un brandi exclusiu per a la família i els amics més propers. Neix així Cardenal Mendoza Solera Gran Reserva, el brandi insígnia de la casa.

Mantenint fins avui la independència, la història del celler ha conegut altres episodis assenyalats. El 1909, per exemple, va ser nomenada proveïdora de la Cambra dels Lords del Regne Unit; poc més tard, en el 17, va aconseguir el títol de proveïdora del Sacre Palau Apostòlic del Vaticà.

Avui els vins i brandis de Sánchez romático mantenen la seva vocació internacional, amb una decidida expansió pels cinc continents.

Top Vendes - Compra Productes de Sánchez Romate recomanat