Tendències:
Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Adreça:
Lakeside Drive, Park Royal
Ciutat:
London (CP NW10 7HQ )
Localització:
London, London
País:
United Kingdom
Telèfon:
020 8978 6000
Web:
http://www.tanqueray.com/

Gordon's, fundada el 1769, és la ginebra de Londres més venuda del món. Triple destil·lat, el sabor distintiu i refrescant prové de les millors baies de ginebre i la barreja de botànics. Tanqueray London Dry, creat en 1830 per Charles Tanqueray, que no tenia por de barrejar idees valentes en el seu propi estil únic. Va inventar una recepta de ginebra que encara se celebra fins avui. La combinació perfecta d'enginy, patrimoni i treball dur. Tanqueray té un sabor botànic perfectament equilibrat que fabrica un excel·lent gin & tònic i un còctel de martini sec.

El sabor diferent ha guanyat la reputació de Gordon de la ginebra de gins. Això s'aconsegueix a través del nas de milers de botànics a l'any, amb només els millors 1 de cada 10 baies de ginebre seleccionats per fer la ginebra de la més alta qualitat. La col·lecció inclou Gordon's amb Spot of Elderflower i Sloe Gin de Gordon.

No és només la recepta que fa que Tanqueray sigui únic i una de les gines més premiades; és el coneixement passat per generacions de Destil·ladors Mestres. El "Tom Vell" encara, construït en el regnat del rei George III, segueix vigent en l'actualitat.El segell vermell de cera a l'ampolla és un segell de qualitat Tanqueray, i la pinya a la cresta és símbol d'hospitalitat i discerniment.

Top Vendes - Compra Productes de Tanqueray Gordon & Co recomanat