Tendències:
Tinto Pesquera

Tinto Pesquera

Adreça:
Calle Real, 2
Ciutat:
Pesquera De Duero (CP 47315)
Localització:
Valladolid, Castilla y León
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 983 870 037
Fax:
(+34) 983 870 088
Web:
http://www.pesqueraafernandez.com/

Fundada el 1972, Tinto Pesquera és un exponent modèlic dels nous vins d'Espanya. Els seus prop de 200 hectàrees de la varietat ull de llebre (tinta del país), situades en un microclima que afavoreix l'avançament de la maduració, proporcionen el raïm necessària per a l'elaboració de gairebé tots els seus vins.

Alejandro Fernández, el creador de Tinto Pesquera, és un personatge genial. Es va dedicar a molt diferents oficis artesanals i agrícoles, abans de convertir-se en elaborador de vins. Lluny d'acomodar-i contemplar l'èxit dels seus vins, es manté tant o més actiu que mai i supervisa tots els detalls de tot el que passa al celler. Les seves primeres collites van néixer en un petit cup, que avui forma part de la llegenda romàntica de Tinto Pesquera.

Aquest tenaç empresari, dotat d'excepcionals virtuts, ha equipat el seu celler amb tots els avenços necessaris per elaborar grans vins. Les 7500 bótes amb les que compta el celler són de roure americà. Els vins estan en barrica i ampolla 14 mesos (criança), o un màxim de dos anys (reserves).

L'èxit dels vins de Tinto Pesquera ve ratificat pels elogis dels millors crítics internacionals.Els seus Tinto Pesquera han estat, des dels anys 80, un model a seguir per tots els seus conveïns de la Ribera del Duero. En una època en què gairebé tothom seguia la moda esnob dels grans reserves, Tinto Pesquera va demostrar que, quan es té un gran terra i un magnífic microclima, la personalitat s'expressa amb menys deliris de fusta.

Top Vendes - Compra Productes de Tinto Pesquera recomanat