Tendències:
U Mes U Fan Tres

U Mes U Fan Tres

Adreça:
Masia Navinès
Ciutat:
Guardiola De Font-Rubí (CP 08736)
Localització:
Barcelona, Catalunya
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 938 974 069
Fax:
(+34) 938 974 724
Web:
http://www.umesufan3.com

1+1=3 (U Més U Fan Tres), va començar la seva activitat comercial des de fa més de deu anys, encara que els fundadors del celler ja treballaven en el món del vi des de molt abans.

Pel que fa el nom d' 1+1=3 té el seu origen en la suma de diferents sinergies. La passió pel treball ben fet a la vinya i en l’elaboració del vi d’en Josep Piñol, enòleg. L’amor d’en Josep Anton Bonell per aquest fruit tan preuat que ens dona el nostre Penedès, és qui coordina l'envelliment, embotellat i preparació dels nostres vins i caves i que junt amb en Carles Esteve, prestigiós elaborador del Garraf, fan que els nostres productes siguin reconeguts i presents a, USA, Japó, també a Bèlgica, Dinamarca, Holanda, Finlàndia, Itàlia, Canada, Hong Kong, Singapur... Els nostres productes es gaudeixen cada vegada més a Catalunya i a més a d’altres punts de l'estat.

Les energies que ens transmeten en Carles, Josep i Josep Anton, fan que l’equip d' 1+1=3 continuï treballant amb els nostres clients i al mateix temps ambaixadors dels elaborats d' 1+1=3.

U Mes U Fan Tres: Uvinum et recomana

Top Vendes - Compra Productes de U Mes U Fan Tres recomanat