Vidigal Wines

Vidigal Wines

Adreça:
Estrada Da Ribeira, 230
Ciutat:
Cortes (CP 2410-502)
País:
Portugal
Telèfon:
+351 244 819 480
Fax:
+351 244 819 481
Web:
http://www.vidigalwines.com/portal/

Vidigal Vins és una empresa que produeix vins tranquils i de licor, el caràcter de mida mitjana i de la família, que es troba a la zona de Leiria Portugal central. Els orígens de l'empresa es remunten a principis del segle XX, una granja fundada per un cànon de l'Església. Al llarg del segle passat la companyia va conèixer a un parell d'amos fins als anys 90 de l'actual director, António Lopes Mendes - es va fer càrrec de la gestió. Des de llavors, la Vidigal va veure grans canvis i avenços tecnològics que ara li permeten produir al voltant de 3 milions d'ampolles a l'any.

Actualment, Vidigal es divideix entre el 40% del capital de Noruega i el 60% en mans de la directora de la doble nacionalitat portuguesa-danesa, António Mendes Lopes. AM Lopes té més de 30 anys d'experiència en el món del vi. Va crear i desenvolupar una empresa d'importació de vins internacionals a Dinamarca. A través de les funcions de l'importador, es va guanyar una gran experiència i coneixement dels vins de diferents parts del món. António Lopes Mendes participar activament en l'elaboració de vins juntament amb dos productors de vi:António Ventura, considerat l'enòleg de l'any a Portugal el 2006, i Rafael Neuparth.

Amb una taxa d'exportació del 90% aproximadament, Vidigal va haver de durant 5 anys consecutius el vi més venut a Noruega, que va representar una gesta mai abans aconseguida per qualsevol producte portuguesa a tot el món. Venent prop de 40 vins en més de 30 països, Vidigal és sens dubte una de les majoria de les empreses internacionals del vi a Portugal.

El nivell de producció, Vidigal Vins ha establert diverses aliances a la regió vinícola de Lisboa que en total representen aproximadament 450ha. vinyes. També té nombroses associacions en altres regions productores de Portugal, un total de 7 regions: Lisboa, Tajo, Duero, Alentejo, Dao, Borders i la seva Vinho Verd.

La gran majoria dels vins de Vidigal, en particular, la regió vinícola de Lisboa, es produeixen molt a prop de l'Oceà Atlàntic - a uns 30 quilòmetres - i, com a tal, pateix gran influència de les brises de l'Atlàntic que resulta en vins frescos i sempre molt afruitat. Els utlizadas Principals varietats de raïm en vins Vidigal són: Touriga Nacional, aragonez (Tinta Roriz), Castelao, Syrah i Cabernet.

Vidigal Vins, "el millor vi al preu més baix possible."

Top Vendes - Compra Productes de Vidigal Wines recomanat