Tendències:
Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Adreça:
Avda. De Vizcaya, 3
Ciutat:
Haro (CP 26200)
Localització:
La Rioja, La Rioja
País:
Espanya
Telèfon:
(+34) 941 310 244
Fax:
(+34) 941 310 788
Web:
http://www.lopezdeheredia.com/

Viña Tondonia és selecció i amor. 2 paraules que es van convertir en la Bíblia dels seus vins, màxima que R. López de Heredia Viña Tondonia ha estat i està predicant durant més d'un segle. Més de cent anys en què, a través de quatre generacions i malgrat les contínues i temptadores ofertes de multinacionals, empreses aquestes que absorbeixen tot tipus de negocis, R. López de Heredia Viña Tondonia segueix sent un celler unifamiliar a la que les quatre generacions que l'han dirigit, han prosseguit la filosofia i les màximes laborals i socials implantades pel seu fundador fa més de 132 anys.

La cura de les vinyes de Viña Tondonia, l'escrupolosa selecció del raïm, la criança en bordeleses de roure, en el si de les seves profundes galeries subterrànies i el posterior envelliment en ampolles, donen lloc a aquests vins dotats de la gran delicadesa de matisos que componen la seva excepcional "bouquet".

Durant molt de temps, els vins de Viña Tondoniavan rebre diferents noms, segons l'estil de la seva elaboració, marques que es van reduir a les avui vigents i famoses en els cinc continents, presidides pel "Vinya Tondonia", com tenia previst el fundador en els seus primers somnis.

La Viña Tondonia és la més espectacular de Haro. Situada en una petxina i abraçada per l'Ebre formant una península, conforma un paisatge d'al · luvió, calcària i pollancres.

López de Heredia té, a més, tres vinyes enclavats igualment a la zona alta de la Rioja-beneficiant del seu microclima de neta influència atlàntica-anomenats Vinya Cubillo, Vinya Bosconia i Vinya Zaconia. Aquestes plantacions estan fetes en proporcions adequades perquè la qualitat s'origini ja des de les vinyes, base principal del prestigi dels nostres vins.

Top Vendes - Compra Productes de Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia recomanat