Tendències:
Warre's

Warre's

Adreça:
Rua Leonor De Freitas 175
Ciutat:
Vila Nova De Gaia (CP 4431)
País:
Portugal
Web:
https://www.warre.com

Dos alemanys, William Burgoyne i John Jackson van obrir oficines al nord de Portugal com Burgoyne & Jackson - inicialment una empresa comercial general, exportant vins, oli d'oliva i fruites, a més d'importar bacallà sec i articles de llana anglesa. El 1703 el Mateu va conferir drets addicionals als comerciants no portuguesos i es va formalitzar l'associació.

Amb el pas del temps, l'empresa va admetre nous socis i el seu nom va canviar en conseqüència; en 1718, el senyor John Clark es va casar amb la senyoreta Prudència Burgoyne. Després del seu matrimoni, l'empresa comercialitzada com John Clark, el 1723, era coneguda com Clark i Thornton i, finalment, en 1729, es va convertir en el senyor Clark, Thornton i Warre, amb l'arribada del primer Warre a Portugal. Va ser William Warre, nascut a l'Índia (1706), on els seus pares i avis eren llargs membres de l'East India Company.

Al final del segle XVIII, Warre's s'havia convertit en una de les companyies líders, tal com es mostra en els enviaments totals de Port de 1791. En aquest any, 21 empreses exporten una mica més de 30.000 canonades de Port, de les quals Warre & Sons representen 2.937 canonades, és a dir, el 10% del total.

Top Vendes - Compra Productes de Warre's recomanat

Filtres

A la venda