• El catàleg més gran d'Europa + de 90.000 productes en venda

  • Millor botiga online de vins 2016 Més de 100.000 clients satisfets

  • Comprar vi online és ràpid Botiga de vins i licors amb enviament a partir de 48 hores

Cervesa

Veure tots els productes a Cervesa »
Cervesa és el nom d'una beguda alcohòlica fermentada de gra, i normalment aromatitzada amb llúpol. El món de les cerveses és tan extens i divers com el del vi, i encara que no hi hagi tants productors, la varietat de tipus de cerveses i cerveseries és tan àmplia que resulta impossible utilitzar una única classificació per abastar-les totes.

En qualsevol cas, les característiques bàsiques de la cervesa són el color, groc amb tons que van des del groc pàl·lid fins al marró fosc (gairebé negre), passant pels vermells en casos especials; l'escuma, generalment persistent; les bombolles, es tracta d'una beguda gasosa; i el sabor amarg, proporcionat pel llúpol. La seva graduació alcohòlica sol oscil·lar entre 3-9% Vol., Encara que es comercialitzen moltes cerveses sense alcohol.

La cervesa es va començar a elaborar en l'Edat Mitjana, quan va sorgir el costum de coure l'ordi fermentada amb flors de llúpol, però ja abans es feia vi de malta mitjançant la maceració, però és amb la introducció del llúpol en el procés quan comença a denominar cervesa.

Es poden classificar com:

  • Cervesa segons el país en què s'elaboren: Alemanyes, belgues, angleses, mexicanes, espanyoles, ...


  • Cervesa segons el tipus de fermentació: Fermentació alta, fermentació baixa, fermentació espontània, doble fermentació, ...


  • Cervesa segons les seves característiques especials, o per la combinació de diverses de les anteriors (per exemple, tipus de fermentació més país): Kriek, Stout, Pale Ale, Lager, Bitter, Weissbier, ...


  • Cervesa segons el tipus de gra utilitzat en la fermentació: Ordi, blat, civada, blat de moro, ...


  • Cervesa segons la seva denominació d'origen: Cerveses d'abadia, cerveses trapistas (o trapencs), ...

Comprar Cerveses online.
Veure més