Tendències:

Cervesa

Veure tots els productes a Cervesa

Cervesa és el nom d'una beguda alcohòlica fermentada de gra, i normalment aromatitzada amb llúpol. El món de les cerveses és tan extens i divers com el del vi, i encara que no hi hagi tants productors, la varietat de tipus de cerveses i cerveseries és tan àmplia que resulta impossible utilitzar una única classificació per abastar-les totes.

En qualsevol cas, les característiques bàsiques de la cervesa són el color, groc amb tons que van des del groc pàl·lid fins al marró fosc (gairebé negre), passant pels vermells en casos especials; l'escuma, generalment persistent; les bombolles, es tracta d'una beguda gasosa; i el sabor amarg, proporcionat pel llúpol. La seva graduació alcohòlica sol oscil·lar entre 3-9% Vol., Encara que es comercialitzen moltes cerveses sense alcohol.

La cervesa es va començar a elaborar en l'Edat Mitjana, quan va sorgir el costum de coure l'ordi fermentada amb flors de llúpol, però ja abans es feia vi de malta mitjançant la maceració, però és amb la introducció del llúpol en el procés quan comença a denominar cervesa.

Es poden classificar com:

  • Cervesa segons el país en què s'elaboren: Alemanyes, belgues, angleses, mexicanes, espanyoles, ...
  • Cervesa segons el tipus de fermentació: Fermentació alta, fermentació baixa, fermentació espontània, doble fermentació, ...
  • Cervesa segons les seves característiques especials, o per la combinació de diverses de les anteriors (per exemple, tipus de fermentació més país): Kriek, Stout, Pale Ale, Lager, Bitter, Weissbier, ...
  • Cervesa segons el tipus de gra utilitzat en la fermentació: Ordi, blat, civada, blat de moro, ...
  • Cervesa segons la seva denominació d'origen: Cerveses d'abadia, cerveses trapistas (o trapencs), ...

Comprar Cerveses online.

Veure més

Uvinum et recomana

Cervesa: Top Vendes

veure tots

Cervesa: Ale

veure tots

Cervesa: D'abadia

veure tots

Cervesa: Artesanal

veure tots

Cervesa: Bélgica

veure tots

Últimes novetats del catàleg

veure tots